Bomb Cosmetics Bruisbal - Mermazing

€4,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3-5 dagen

Flipper met je vinnen en spetter je weg door de glinsterende naar frambozen en mandarijn geurende zee! Laat de romige cacao- en karatéboter je huid verzachten en de essentiële oliën van mandarijn en ylang ylang je ziel opwekken. Voel je mermazing!

Mood: opbeurend
Geur: framboos en mandarijn

Onze bruisballen zijn volledig met de hand gemaakt om ervoor te zorgen dat ze bruisen als gek en er een heerlijke geur vrijkomt tijdens het baden. Daarnaast bevatten al onze producten essentiële oliën die invloed hebben op je gemoedstoestand.
Sommigen bevatten een pure cacao en sheaboter toef ('piping'), die zachtjes smelt op de huid. Wij gebruiken geen glitters (zelfs geen zogenaamde 'bio glitters') in onze badproducten, we zijn overgestapt op suikerdeeltjes, ook wel mica's genoemd, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dieren niet hoeven te lijden voor onze luxe.

Gebruiksaanwijzing
Laat je bruisbal in een bad met warm water vallen en kijk toe hoe het bruist en zijn parfum en essentiële oliën vrijkomen, terwijl het bicarbonaat van soda het water verzacht. Spoel het bad na gebruik goed uit.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen