Bomb Cosmetics Bruisbal - Cotton Flower

€4,75 €3,32
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3-5 dagen

Breng je zintuigen in balans met deze katoen frisse bruisbal. Lost op in een poel van warme babyblauwe tinten. Een delicate geur met essentiële oliën van jasmijn, geranium en katoen gecombineerd met een toef van cacao en sheaboter om je huid te verzachten en je zintuigen te prikkelen. Geeft je huid met een gezonde dosis hydratatie en kalmeert je geest.

Bruisballen, maar NIET zoals je ze tot nu toe hebt ervaren!

Onze bruisballen zijn volledig met de hand gemaakt om ervoor te zorgen dat ze bruisen als gek en er een heerlijke geur vrijkomt tijdens het baden. Daarnaast bevatten al onze producten essentiële oliën die invloed hebben op je gemoedstoestand.
Sommigen bevatten een pure cacao en sheaboter toef ('piping'), die zachtjes smelt op de huid. Wij gebruiken geen glitters (zelfs geen zogenaamde 'bio glitters') in onze badproducten, we zijn overgestapt op suikerdeeltjes, ook wel mica's genoemd, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dieren niet hoeven te lijden voor onze luxe.

Gebruiksaanwijzing
Laat je bruisbal in een bad met warm water vallen en kijk toe hoe het bruist en zijn parfum en essentiële oliën vrijkomen, terwijl het bicarbonaat van soda het water verzacht. Spoel het bad na gebruik goed uit.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen